Ett helsvenskt fönstersystem i aluminium.

Ramfast Metall producerar svensktillverkade glaspartier i aluminium och ägs och drivs gemensamt av Hägerstens Glasmästeri AB, PMC i Strängnäs AB samt Strigin Säkerhetsglas AB.

Vår styrka sitter som du säkert förstår i vårt gemensamma erbjudande av fönstersystem i aluminium där vi kan säkerställa trygga totalleveranser av hög kvalitet. Ytterligare en viktig del är vårt val att bygga med Sapa profilsystem. Produktionen sker våra i lokaler i Åkers Styckebruk strax utanför Strängnäs.

Alla våra leveranser har granskats och testats mot tekniska krav ifråga om exempelvis luft- och regntäthet, värmeisolering och kondenssäkerhet. Vi tillverkar också  typgodkända brandpartier efter dina önskemål.

Hägerstens Glasmästeri AB
Hägerstens Glasmästeri AB har traditionellt utfört alla typer av reparationsglasning, isolerglas, inbrottsskydd, inredningsglas och mycket mer. Sedan starten på 1950-talet har företaget utvecklats vidare och utför idag alla typer av projekt inom byggnadsglas, fönster, aluminium- och stålpartier.

PMC i Strängnäs AB
PMC i Strängnäs AB är expert på tillverkning av dörrar och fönsterpartier. Exempelvis finns en pulverlackeringsanläggning, där både aluminiumpartier och plåtar kan lackeras. Stor flexibilitet, måttanpassad produktion och snabba leveranser har blivit ett signum.

Strigin Säkerhetsglas AB
Strigin Säkerhetsglas AB utvecklar och tillverkar kundanpassade fönstersystem med säte och tillverkningslokaler i Strängnäs, för produktion av kompletta och anpassade lösningar. Grundarna till företaget har många års erfarenhet inom olika grenar av glasbranschen.